Aktiviter

FIRE kan tilby både sportslige og kreative aktiviteter til sine medlemmer. Kjerneaktivitetene våre er ballspill, sykkel, grunntrening, klatring og ski. Tilbudet varierer fra avdeling til avdeling. Vi har avdelinger i Trondheim, Stjørdal, Kristiansund og Molde. Sjekk hva vi tilbyr der du bor.

 
 
Matlaging.JPG

Lunsj

Vi serverer hjemmelagd lunsj på ulike dager hos avdelingene våre, men alltid en fast dag i uken. Alle er velkommen og dette er en fin måte å bli kjent med FIRE på. FIRElunsjen koster 30 kroner pr person.

 

 
Fotball_01.jpg

Fotball

Vi tilbyr fotball ved alle våre avdelinger. Hovedmålet vårt er å gjøre hverandre gode og ha det gøy mens vi trener. Vinterhalvåret trener vi i cageballhall, mens sommerhalvåret spiller vi ute på kunstgress.

Lyst til å prøvespille med oss? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt!

 
Sykkel.jpg

Sykkel

Dette er et eventyr på to hjul. Vi har to grupper, en som kalles «lavgir» og en som kalles «høygir». Lavgirgruppa sykler litt kortere, har litt flere pauser og sykler ikke så teknisk som «høygir». Har man ikke syklet så mye før er dette stedet å starte. «Høygir» trøkker på litt ekstra, her har man syklet en stund og er i god form. Hovedmålet til «høygir» er deltagelse i Birken.

 
SKi__01.jpg

Ski

Ski er en kjempefin aktivitet man har mulighet til å være med på hele vinterhalvåret. Vi har tre mål, to delmål og ett hovedmål. De to delmålene er å bli så kjent i marka at det kanskje frister med en tur på egen hånd og ta sesongens fineste ski/vinterbilde. Hovedmålet til FIREski er deltagelse i Storlienrennet. En kjempefin tur hvor man selv velger om man vil gå så fort som mulig, eller bare ta det som en nydelig tur.

 
Klatring_10.jpg

Klatring

Vi trener ukentlig og varierer treningene mellom tauklatring og buldring. Klatring er en aktivitet som gir en god blanding av teknikk, styrke, koordinasjon, balanse, smidighet, psykisk mestring. Vi arrangerer årlig klatretur utendørs.

Alle er velkommen til å prøveklatre med oss!

 
Innebandy kvadratisk.jpg

Innebandy

Innebandy er en morsom aktivitet med høyt tempo, som ikke krever noen forkunnskap. Man kommer langt med stå-på vilje, og med faste treninger kommer ballkontroll raskt. Vi trener en gang i uka i vinterhalvåret.

Hovedmålet er å delta på Idrettsfestivalen.

Innebandy tilbys kun i Kristiansund foreløpig.

 
Gymsal_01.jpg

Gymsaltrening

FIREgymsal er en gøyal økt hvor alle kan bli med, og det kreves ingen forkunnskaper. Vi har ulike aktiviteter som volleyball, innebandy, fotball, styrke og utholdenhet. Gymsaløktene foregår til faste tidspunkt i omtrent 90 minutter og følger skoleruta. Treningene foregår i ulike haller og gymsaler.

 
Volleyball10.jpg

Volleyball

FIREvolleyball trener fast en dag i uken. Til sommeren arrangerer vi også treninger utendørs. FIREvolleyball deltar på forskjellige cuper, og har som mål å arrangere egen cup. Vi spiller for å ha det gøy, og fokuserer på teknikk og samspill i laget.

Lyst til å spille volleyball? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.

 
Grunntrening.jpeg

Grunntrening

Grunntreninga er en gylden mulighet til å lære seg hvor enkelt det kan være å komme i form. Man trenger ikke noe fancy utstyr, bare gode sko. Deltar man på grunntreninga regelmessig er man garanter å komme i bedre form, noe som kan gjøre deltagelse i de andre aktivitetene enklere og med mindre skaderisiko. Hovedfokuset på grunntreninga er løping og enkel styrketrening med egen kroppsvekt. Hovedmålet er Tordenskioldsløpet og vi trener fast en dag i uken.

 
FIREsmart.jpg

FIREsmart

FIREsmart er et dagtilbud som ukentlig tilbyr to treninger og en gruppesamtale. Her kan man velge ut i fra hvilket behov man har. Ønsker du å delta på gruppe og treninger eller bare terningene er opp til deg. Vi tilbyr også individuelle samtaler hvis det er et behov. Gruppen er en" her og nå" gruppe med fokus på hverdagsmestring. Vi i FIRE jobber etter recoverytanken. Recoveryarbeid handler mye om endringsarbeid der det først og fremst er din egen prosess og arbeidsinnsats som står i fokus. Samtidig er sosiale rammer og tilhørighet viktige for å lykkes. Gjennom motivasjon, fellesskap og tilstedeværelse, ønsker FIRE å skape trygge rammer for en slik prosess.

 
KReativ_foto_01.jpg

FIREkreativ

FIREkreativ er et tilbud for de som ønsker å bruke kreative virkemidler til å skape, eller uttrykke seg. Vi tilbyr intensivkurs på mellom fire og seks uker i fotografering, podcast, skriving og video. Dette tilbudet finnes enda kun i Trondheim, men skal etterhvert tilbys hos alle avdelingene i FIRE.