Avdelinger

Det er FIRE avdelinger i Kristiansund, Molde, Stjørdal og Trondheim. Ved å klikke på lenkene under vil du finne mer informasjon om avdelingenes aktivitetstilbud og kontaktinformasjon til de ansatte.

Avdelingene administreres av Stiftelsen Ett skritt videre. Klikker du på lenken under vil du finne kontaktinformasjon til administrasjonen.

 
 

Trondheim

FIRE Trondheim var vår første avdeling og ble åpnet i 2008. Følg FIRE Trondheim på Facebook for oppdateringer om hva som skjer. FIRE Trondheim har besøks adresse Sandgata 26 A 7012 Trondheim.

Aktiviteter Ansatte
 

Stjørdal

FIRE Stjørdal er vår tredje avdeling og den åpnet sensommeren 2017. Følg FIRE Stjørdal på Facebook for oppdateringer på hva som skjer.

Aktiviteter Ansatte
 

Stiftelsen ett skritt videre

Alle FIRE sine avdelinger administreres av Stiftelsen Ett skritt videre. Stiftelsen ledes av FIRE sine grunnleggere Wenche Slemmelid-Olsen og Terje Stølan.  Stiftelsen har hovedkontor i Vår Frues Gate 2 7013 Trondheim.

Ansatte

Kristiansund

FIRE Kristiansund var vår andre avdeling og åpnet i 2015. Følg FIRE Kristiansund på Facebook for oppdateringer på hva som skjer. FIRE Kristiansund har besøks adresse i Helsings gate 12 6509 Kristiansund.

Aktiviteter Ansatte
 

Molde

FIRE Molde er vår fjerde avdeling og ble åpnet vinteren 2017. Følg FIRE Molde på Facebook for oppdateringer om hva som skjer.

Aktiviteter Ansatte